te huur voor max. 6 personen

indeling van de woning

Het huis is gelegen aan een rustige straat net achter een supermarkt nabij een rivier in een nostalgisch dorpje op circa 7 tot 8 km van het strand. Het heeft 3 slaapkamers en twee badkamers waarvan één slaapkamer met badkamer begane grond. Het huis is volledig ingericht en beschikt over een wasmachine, koelkast, diepvries, kookplaat en volledig eetgerei voor meerdere personen. Er is airco (tevens elektrische verwarming) maar ook een houtkachel voor de koele winteravonden. Achter het huis is een kleine volledig afgesloten binnenplaats met een grote eettafel erin met 6 stoelen.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een groot terras op het westen. Via dit terras kunt u naar het solarium op de tweede verdieping. Hier is behalve een zonnescherm ook stroom en water waardoor u kunt douchen en drank koud kunt zetten in de elektrische koelbox. 

Het huis is te huur voor €  15 per persoon per nacht  met een minimum van 4 personen. Schoonmaakkosten eenmalig € 40,-.

Adres:

Wim van Kampen

Tel.: 0612660611
E-mail: moc.liamg@10nepmak.v.miw

Ligging

Het dorp Rojales ligt 8 km verwijderd van de blauwe vlag stranden van Guardamar de Segura en La Mata. Er is een golfbaan op 2 km van het huis: Golf La Marquesa.